Pelatih Steven Begleiter kanggo Tabel Final WSOP 2009
Steve ing Tabel Final WSOP. Gambar © PokerNews Iki minangka "Retro Blog" saka 11/8/2010 sing ngrembug babagan wektu aku nglatih anggota tabel final WSOP Main Event 2009, Steven Begleiter. Mbalik nalika aku pisanan nggawe posting iki, aku dadi panulis sing elek. Aku mutusake ngresiki tata basa lan ndandani typo. Pracaya utawa ora, nanging biyen aku […]

Steve ing Tabel Final WSOP. Gambar © PokerNews Iki minangka "Retro Blog" saka 11/8/2010 sing ngrembug babagan wektu aku nglatih anggota tabel final WSOP Main Event 2009, Steven Begleiter. Mbalik nalika aku pisanan nggawe posting iki, aku dadi panulis sing elek. Aku mutusake ngresiki tata basa lan ndandani typo. Pracaya utawa ora, nanging biyen aku (lan isih sawetara) penulis penulis ceroboh. Aku duwe masalah tanpa wates mbuktekake nulis dhewe. Aku terus-terusan berjuang supaya ora nggatekake bocah cilik sing ora kaetung, nanging jelas, kabeh kesalahan kalebu buku, blog, postingan twitter, email, lan pesen teks. Mbok otakku rusak. Tulung ngerti aku nyoba sing paling apik! Entuk Job Ylon Schwartz lan aku durung nate ngumumake manawa telung wulan nglatih Steven Begleiter sajrone nyiapake tabel final Acara Utama WSOP 2009. Aku wiwitane dikenalake karo Steve liwat anggota forum 2 + 2, Ben Lambert, sing kenal karo aku wiwit dina-dina lungguh, ing endi aku sukses. Mesthi wae, kesuksesan uripku uga ndadekake aku radar. Amarga kabeh tabel pungkasan, sejatine lungguh ing turnamen kanthi pambayaran lucu lan ukuran tumpukan, dheweke mikir aku bakal dadi calon sing apik kanggo ngowahi Steve dadi pemain sing luwih apik tinimbang njupuk rata-rata gelang kasebut. Perlu dielingake manawa Steve menang ing Main Event 2009 liwat liga lokal sing cukup dhuwur. Ben uga melu liga iki, yaiku kepiye dheweke ngerti Steve. Ylon Schwartz. Gambar © PokerNews Aku kudu nyebutake saiki yen Steve pancen wong sing cerdas banget. Saiki aku kepengin dadi mentor. Dheweke duwe kemampuan urip sing penting sing kurang saka wong akeh. Dheweke ngerti manawa ana akeh perkara sing ora dingerteni lan dheweke ora wedi njaluk pitulung nalika mikir bisa nambah. Steve ngerti yen dheweke pengin nyewa pelatih mula dheweke wawancara karo akeh profesional poker kanggo golek sing paling pas. Dheweke nyepetake pencariane karo aku lan Ylon Schwartz, master catur sing pungkasan nampilake Acara Utama WSOP ing taun 2008. Aku ora duwe pengalaman karo Ylon nanging sawise ketemu, dheweke ngerti yen dheweke duwe poker sing kuat. Aku cukup yakin Steve bakal milih Ylon, utamane amarga dheweke lan Ylon manggon ing New York. Nalika semana, aku urip ing saindenging negara ing Vegas. Aku nindakake negosiasi lan sukses supaya kerja bisa pamisah ing antarane aku loro, sing bisa ditindakake kanthi apik. Aku pungkasane mabur menyang New York kaping telu, kaping pisanan kanggo wawancara awal lan kaping pindho kanggo mbuwang akhir minggu suwene kanggo nglatih Steve. Ing akhir minggu iki, kita terus ngobrol lan main poker. Steve minangka pria sing sibuk banget kanthi kerjaan sing sibuk lan kulawarga sing kebak. Sanajan ngono, dheweke mesthi ngenteni wektu kerja bareng lan cepet nyedhot kabeh sing dakwulangake. Umume wong, utamane babagan poker, macet kanthi cara. Dheweke ora gelem percaya yen dheweke sejatine ora apik ing poker. Steve ngelawan, ngerti yen aku lan Ylon duwe level sing beda karo dheweke. Dheweke sinau akeh saka kita amarga dheweke duwe pikiran terbuka lan pengin sinau. Perjalanan Pertama Kita Sawise wawancara awal, kita mutusake yen luwih becik Steve mabur menyang Vegas lan drive bareng aku menyang Los Angeles kanggo muter acara WPT ing Kasino Sepeda. Kita ngrembug babagan poker sajrone muter mobil. Kayane aku sakloron sinau sak ton. Aku pungkasane ngasilake acara kasebut nanging Steve pungkasane njupuk posisi kaping 9, sing pancen nyengsemake amarga lapangan kasebut angel lan kita nembe miwiti nggarap game kasebut. Steve karo dhaptar tab final WSOP Kevin Schaffel ing acara Legenda Poker WPT. Gambar © PokerListings Dheweke negesake saran sing dakwenehake supaya dheweke ora bejat kaping pindho ing turnamen, lan sadurunge pelajaran, dheweke mesthi bakal nolak awal dina pisanan. Yaiku perkara sing apik! Akeh sing dakwulangake yaiku ngontrol ukuran pot kanthi tangane sing apik, nanging dudu tangan sing apik tenan, kayata pasangan ndhuwur kanthi tendhangan marginal. Sampeyan bakal angel yen taruhan sampeyan bisa ditelpon ing telung lurung kanthi tangan sing luwih ala tinimbang pasangan ndhuwur kanthi tendhangan sing ala. Iki tegese sampeyan kudu mriksa ing sawetara wektu. Sampeyan bakal ngerti manawa mriksa asring nggawe mungsuh supaya luwih milih tangane sing luwih elek utawa nyoba nguciwani sampeyan amarga pegangan sing "jelas" banget. Kanthi mriksa, sampeyan entuk nilai tambahan sing biasane sampeyan ora bakal entuk totohan. Aku ngerti saka Steve manawa umume pemain amatir ora nggatekake ukuran tumpukan. Konsep saben ukuran tumpukan mbutuhake strategi sing beda banget ora dingerteni. Poker mbutuhake strategi sing beda banget nalika sampeyan duwe 20 blinds gedhe tinimbang yen sampeyan duwe 100 blinds gedhe. Kita kerja keras ing rong konsep iki lan aku mikir dheweke dadi pemain poker sing luwih apik meh sewengi. Steve sedhih amarga entuk posisi kaping 9, nanging ing wektu sing padha, dheweke sadhar yen ana prestasi gedhe. Nggarap Hard Home Home ing New York, kita mbukak akeh simulasi ing endi kita bakal nyiyapake tumpukan miturut ukuran tumpukan tabel pungkasan lan nyoba nyocogake saben tumpukan karo pemain sing gaya dolanane padha karo pemain meja final sing nyata. Steve nindakake kanthi cukup lumayan ing pirang-pirang sesi kasebut, mula pancen nyengkuyung. Sawise akhir minggu NYC pisanan, Steve mutusake muter WSOP Eropa. Dheweke minangka salah sawijining pimpinan chip nalika awal dina, nanging ngalami sawetara kahanan sing ora bisa dihindari lan ngilangi. Nalika bejat arang banget, kasunyatane manawa dheweke jelas bisa nglumpukake chip tegese dheweke mesthi bisa menang. Sampeyan luwih milih ayunan gedhe tinimbang muter turnamen poker amarga supaya menang, sampeyan kudu entuk kabeh chip. Nongkrong, ngenteni tangan premium, biasane ora apike, luwih-luwih yen mungsuh sampeyan main apik. Sadurunge ketemu karo Steve, aku nganggep aku kudu ngupayakake supaya dheweke bisa wujud fisik, amarga umume pemain poker ora ana kabentuk. Untunge, Steve wis tampil apik banget. Ora ana sing luwih ala tinimbang mung swara teknis ing poker nanging pungkasan tiba ing sesi amarga kurang sehat. Sawise nggawe meja final, dheweke asring ing gym lan kerja kanthi luwih angel tinimbang sing dakkarepake. Aku, lan isih bangga, bangga banget karo persiyapane, nanging uga kanggo ngrasakake. Aku uga menehi priksa manawa dheweke ana ing jadwal turu sing tepat. Yen sampeyan kesel nalika tengah wengi, nanging sampeyan kudu muter nganti jam 4 esuk, rodhane bisa gampang tiba. Aku percaya yen Steve dadi jadwal turu sing tepat uga mbantu dheweke supaya sukses. Cekap cekap babagan persiapan. Pindhah menyang meja final! Nangani Tabel Final Acara Utama WSOP, Steve duwe salah sawijining kursi paling ala ing meja kasebut, yaiku Eric Buchman, siji-sijine pemain kelas dunia liyane sing "dikenal" kanthi akeh chip, ing sisih kiwa. Uga ing sisih kiwa Steve yaiku Joe Cada, sing dianggep bisa main kanthi cepet, amarga dheweke duwe pengalaman online akeh. Kita nganggep Antonie Saout, Jeff Schulman, Kevin Schaffel, lan Darvin Moon bakal main cukup ketat. Kita ngira James Akenhead, Phil Ivey, lan Joe Cada bakal nyampur sawetara lan nyoba ngganda tumpukan cekak. Kita nganggep Buchman bakal nyoba ngupayakake Steve, amarga jabatane, kanthi sawetara panggilan ringan lan latihan. Sampeyan bisa uga kaget yen kita ora menehi penilaian babagan ancaman, paling ora nalika Kripik saiki digunakake. Steve duwe posisi ing Ivey, sing kanthi otomatis menehi Steve wates gedhe. Kajaba iku, Ivey ora duwe akeh chip, tegese dheweke kudu tikel kaping pindho sadurunge bisa mbantah. Cukup angel, sanajan kanggo Phil Ivey, bisa tikel kaping pindho. Ing kabeh simulasi sing kita lakoni, aku (main ing kursi Phil Ivey) ora nate adoh banget. Miwiti tumpukan cilik iku kerugian gedhe. Ternyata kita umume bener ing kabeh asumsi, kajaba Saout ora kenceng banget lan Ivey pancen angel banget. Esuk-esuk, kayane Schaffel bakal dobel liwat Buchman, sing bakal nggawe meja luwih apik kanggo Steve amarga chip mili ing sisih kiwa lan Steve duwe posisi ing Schaffel, nanging AA ora bisa ngalahake KK. Iki minangka pukulan kaping pisanan kanggo jaman saiki sing sawetara wong ora ngerteni. Pancen ala banget yen pemain kiwa sing agresif ing sisih kiwa entuk akeh chip amarga bakal nggunakake supaya terus meksa sampeyan. Mesthi wae yen Steve bisa nggawe tangan sing kuat, nanging, yen sampeyan nate main poker, sampeyan bakal bisa nggunakake tangan sing kuat. Sawetara Kesalahan cilik babagan playune Steve ing meja final, aku pancen kepenak karo kabeh keputusan, kajaba rong keputusan sing pungkasan. Ing sing pertama, dheweke ngunggahake 8c-7c lan Saout, sing mesthi main sing paling apik kanggo wong liya sing ana ing meja, diwiwiti saka wong wuta gedhe. Saout wis ngetutake Steve, sanajan ora akeh. Aku ora ngelingi ukuran tumpukan sing pas, nanging menurutku Steve duwe 44.000.000 lan Saout duwe 23.000.000. Tirai yaiku 250.000 / 500,000. Steve mundhak dadi 1.500.000 lan Saout rebuise dadi 4.500.000. Steve milih nelpon, sing cukup longgar lan kemungkinan ala amarga ukuran tumpukan efektif Saout sing relatif cekak. Saout mriksa flop 9h-8h-3c lan Steve nang 5.250,000. Aku pancen ora seneng karo taruhan iki amarga yen Saout mutusake kabeh, Steve bakal entuk peluang sing layak ditelpon kanthi tangan sing cilik. Umume, sampeyan ora pengin nang jumlah sing nggawe keputusan sampeyan angel. Sampeyan pengin nggawe keputusan sing gampang. Taruhan sing luwih cilik utawa cek saka Steve pancen luwih apik. Oalah, Saout nyurung kabeh lan Steve nggawe panggilan sing "bener". Saout nguripake seri flush lan menang nalika ana jantung. Bisa ditrapake kanggo Joe Cada. Gambar © PokerNews Yen sampeyan nonton jangkoan acara iki sadurunge tabel pungkasan, sampeyan bisa uga ngerti manawa Steve seneng ngundang reraises kanthi konektor sing cocog. Kita kerja keras kanggo ngilangi game kasebut, utamane nglawan pemain apik sing ora bakal wuta takon karo sampeyan utawa nalika sampeyan ora nemoni kemungkinan sing gedhe, nanging dheweke isih mutusake njupuk masalah ing kahanan iki. Sanajan "kesalahan" kasebut, dheweke entuk dhuwit kanthi udakara 50%, mula dakkira ora apike. Jarang dadi perkara sing ala yen ana ing papan sing angel yen sampeyan kalah, sampeyan isih bakal duwe tumpukan sing apik lan yen menang, sampeyan bakal duwe timah chip raksasa. Ilang tangan iki minangka perkara utama nomer loro sing salah kanggo Steve. Tangan sabanjure Steve sing ilang bisa uga katon suntingan, nanging akibate gedhe banget, amarga mbantu nemtokake juara kasebut. Joe Cada mundhak dadi 2.5 blinds gedhe saka 20 tumpukan buta gedhe saka posisi pertama lan Steve ngundang buta cilik kanthi As-3s. Sandal kasebut teka Ah-Jc-2s. Steve milih dadi taruhan menyang Joe, sawijining pamindhahan sing dakkepengini. Cada mutusake nelpon timbal kasebut. Dheweke mriksa sisih siji lan kali, menehi Steve pot cilik. Aku luwih seneng ndeleng dheweke mriksa-telpon kanthi tujuan supaya Cada ora bisa tumpukan tumpukane. Tinimbang duwe kesempatan sing realistis kanggo ngindhari Cada kanthi ora kuwat amarga nuduhake kekirangan, Steve menang meh kabeh. Babagan pungkasan sing kedadeyan Steve pancen bener-bener ngalahake standar. Steve mundhak dadi 2.5 blinds gedhe saka 35 tumpukan buta gedhe saka posisi tengah karo QQ lan Darvin Moon nyurung kabeh saka salah siji blinds karo AQ. Steve, mesthi wae, langsung ngundang. Gendheng teka XXXXA lan Steve ora ana. Dheweke ngalahake posisi nomer 6, ngoleksi $ 1.587.160. Urip Dadi Steve menehi wawancara metu. Gambar © PokerNews Steve njupuk rugine kanthi luar biasa lan menehi sawetara wawancara apik banget. Aku ora ngerti apa aku bakal tetep tenang sawise mlaku kanthi ala sajrone tabel final. Dheweke iku wong sing kuwat. Steve seneng banget bisa kerja bareng. Aku ora mikir manawa ana wong liya ing meja final sing bakal dadi siswa sing luwih apik. Sanajan dheweke nggawe sawetara kesalahan, ora ana sing mbebayani banget saka segi ekuitas, nanging aku yakin dheweke nggawe kesalahan sing luwih sithik tinimbang sing bakal ditindakake sadurunge dudu pelatihan. Yen Steve duwe kekarepan nggawe sirkuit poker profesional, aku yakin dheweke bisa. Yen wis dikandhani, dheweke duwe tugas lan urip sing apik banget, sing ora kepengin metu, mula dheweke bakal tetep dadi pahlawan akhir minggu kelas dunia. Nalika pisanan entuk pegawean dadi pelatih Steve, aku seneng banget bisa entuk pegawean iki, nanging saiki aku dihormati duwe kanca sak lawase. Muga-muga ana wong sing arep melu nylametake aku ing taun ngarep. Aku seneng karo pengalaman kasebut. Luwih becik, aku bakal nyoba nggawe tabel pungkasan. Yen sampeyan seneng karo kiriman iki, mangga bareng karo kanca-kanca. Matur nuwun kanggo maca. .
คาสิโน ทรูวอลเล็ต คาสิโน99 88 คาสิโน 88คาสิโน สมัครเอเย่น คาสิโน

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *